Da stiu, tehnic si teoretic este inca iarna afara. Si? Vorba .. cuiva, fa-ti iarna car si vara sanie!!! Asa ca nu vad nimic rau daca vizez deja cu ochii deschisi la vacanta de 1 Mai muncitoresc.. singura zi in care majoritatea cei cu slujba se bucura de acest “statut social”. Si e revigorant sa te gandesti deja la aceasta “pauza” de la munca, pentru ca automat treci si prin vacanta de sarborile pascale, si ce poate fi mai frumos si mai placut decat o vacanta? De orice fel ar fi ea??

Anul acesta 1 Mai pica intr-o zi de joi.. cam aiurea, intrucat am inteles ca ziua de Vineri nu se va decreta ca fiind tot zi libera. Dar, mai mult ca sigur multi, cei mai norocosi, isi vor lua de la sine putere liber si Vineri, sau alti angajati, cu sefi ceva mai indulgenti, vor putea si ei sa se bucure de un week-end prelungit de 1 Mai. Vor fi astfel 4 zile de vacanta, petrecere, distractie si voie buna pentru romani.

1 Mai-ul petrecut la malul marii este deja un obicei pentru multi romani, care abia asteapta aceasta minivacanta pentru prima intalnire din an cu plaja si cu marea. Si daca in anii trecuti aveai de infruntat o vreme nu tocmai prietenoasa in aceasta perioada, daca temperaturile se mentin pe pozitii, cred ca vom avea parte de o vreme faina in minivacanta noastra de 1 Mai, iar cei care se vor aventura si vor face baie in mare nu vor mai fi priviti cu criticism de cei mai “cu minte la cap” sau cu atata admiratie de cei mai slabi de inger.

Fie ca iti doresti distractie nebuna, cu muzica, bautura and co., fie ca iti doresti cateva zile de odihna si de relaxare totala, cateva zile petrecute pe litoral cu siguranta iti vor da putere de munca pentru a rezista pana la concediul de vara.

Si daca tot te-am “transportat” pe litoral de 1 Mai, profita acum si de inscrierile early booking pentru oferte litoral all inclusive (http://www NULL.paradistours NULL.ro/litoral-romania-2014-ct1 NULL.html) 2014. Iata mai jos cum arata cateva dintre pachetele puse la dispozitia clientilor de operatorul de turism Paradis Tours:

Tarifele pentru un sejur de la un hotel de 4 stele cum ar fi Hotel PHOENICIA HOLIDAY RESORT – Mamaia, variaza intre 875 ron si 984 pentru un sejur de 3 stele, 1312 ron si 1476 ron pentru un sejur de 5 nopti, sau 1635 ron si 1839 pentru un swjur de 7 nopti, toate preturile variind in functie de perioada aleasa.

Tarifele de mai sus sunt calculate cu reducerea inclusa. Oferta este valabila numai pentru rezervarile achitate integral pana la 30.03.2014 sau 15.05.2014!

Preturile sunt calculate astfel: LEI/PERSOANA*/PACHET – MIC DEJUN + PRANZ + SEZLONG PLAJA. Pentru regimul Single, se calculeaza 80% din pachetul afisat pentru 2 persoane.

Daca optati pentru o vacanta in statiunea Neptun-Olimp, lucrurile “stau” deja mai ieftin. Astfel, daca achitati rezervarile integral pana la data de 31.03.2014, va bucurati de pachete de cazarecu mic dejun precum: 428 ron sau 807 ron/persoana sejur 6 nopti, in functie de perioada aleasa de dvs.