De ce nu forum?
Deoarece aici autentificare este mai simpla si mai rapida, postarea se face usor si ai nevoie de un singur cont pentru a posta intrebari in orice domeniu.

Cum pun o intrebare?
Pentru a pune o intrebare trebuie sa mergi la pagina „Pune o intrebare” si sa te autentifici.

Cat ma costa?
Nu te costa nimic! Tot ce trebuie sa faci este sa iti faci un cont sau sa te conectezi la contul de Facebook dupa care poti posta intrebari.

Pot raspunde la intrebarile puse de ceilalti?
Da, poti raspunde. La sfarsitul fiecare luni il premiem pe cel mai activ contribuitor cu un cadou din partea Neintrebi.ro (cadourile sunt diferite in fiecare luna).

Ce este interzis pe site?
Pe site este interzisa postarea de lucruri vulgare, de continut de pe alte site-uri fara a spune sursa continutului si de tot ce tine de piraterie.

Află raspunsul la orice intrebare. Te-ai săturat să trebuiască să iți faci conturi pe câte un forum sau un site de fiecare dată când ai o întrebare? Te-ai săturat sa aștepti zile întregi după răspunsurile la întrebările tale? Atunci, NeIntrebi.ro este locul perfect pentru tine. Tu ne întrebi, noi răspundem. Vrei să raspunzi la întrebările altora? Dacă îi ajuti pe ceilalți și ești activ, câștigi premii.

Pentru orice alte intrebari nu ezita sa ne contactezi la adresa de e-mail: contact@neintrebi.ro .