Fumezi si vrei sa te lasi de acest viciu, care ii deranjeaza pe toti cei din jur si care iti imbatraneste si iti imbolnaveste corpul pe zi ce trece mai tare? Exista o solutie eficienta prin care poti renunta la neplacerile fumatului: tigara electronica. Inventata destul de recent, de catre un chinez, tigara electronica reprezinta solutia deosebit de inovatoare care a reusit in ultimii 10 ani sa faca sute de mii de oameni sa se lase de clasicul tutun. Aceasta ii ofera corpului nicotina de care este dependent, insa elimina substantele nocive si fumul de tutun, pe care il inlocuieste cu vapori de apa.

Evident, cel mai sanatos este sa te lasi de tot de tigari, insa daca nu poti, acest tip de tigara este o optiune cu adevarat inteligenta.
Ce beneficii are tigara electronica?

 

–        Te ajuta sa renunti treptat la fumat. Daca vrei sa renunti la fumat, poti micsora zilnic doza de nicotina pe care o consumi, pana in momentul in care corpul tau nu mai simte nevoia sa fumeze. In felul acesta, te poti delecta doar cu un fum aromat, asemanator cu narghileaua sau poti pur si simplu sa renunti la gestul de a fuma.

–        Elimina mirosul din haine si din maini. Mirosul de tutun este unul dintre cele mai neplacute mirosuri pe care le poate avea un om. Chiar si fumatorii stiu asta, insa viciul este mult prea mare pentru a fi indepartat datorita unui simplu miros. Tigara electronica nu elimina fum, ci abur, ceea ce face ca mirosul sa nu se impregneze in haine. In plus, mirosul eliminat de tigara electronica este de cele mai multe ori foarte placut, nederanjand pe nimeni.

–        Nu ii obligi pe cei din jur la fumat pasiv. De cele mai multe ori, atunci cand fumezi nu doar ca te imbolnavesti pe tine, insa ii imbolnavesti si pe cei din jur, care sunt nevoiti sa inhaleze fumul ce contine mii de substante nocive. Tigara electronica elimina doar abur, care nu are absolut niciun element nociv asupra celor din jur;

–        Poti sa fumezi oriunde. Una din marile probleme pe care ti le aduce fumatul normal este ca nu poti fuma in orice loc, iar atunci cand esti nevoit sa stai mai multe ore intr-un spatiu, nevoia de tigara este extrem de arzatoare. Tigara electronica iti ofera posibilitatea sa fumezi oriunde, fara sa ai nicio problema si fara sa deranjezi pe nimeni.

In plus, pastrezi gestul, care este si el unul care creaza dependenta si te poti bucura de gustul mult mai bun al tigarii. Asadar, tigara electronica ego (http://www NULL.smokemania NULL.ro/) este o solutie perfecta pentru toti fumatorii care vor o alternativa la fumat.