Wiy.ro este o retea de marketing afiliat, lansata la inceputul acestui an, care se anunta (dupa parerea mea) un competitor serios pentru 2Parale si Profitshare.

Fata de celelalte retele de afiliere, wiy (Web Is Yours)  vine cu un plus. In retea sunt mai multe campanii care ofera plata per click (PPC), astfel puteti castiga bani frumosi chiar daca persoana care a dat click nu cumpara produsul pe care l-a vizualizat. Pe langa plata per click, wiy ofera si plata per vanzare sau plata per lead.

Desi am vazut foarte multe comentarii rautacioase, si foarte multi sunt sceptici atat de capacitatile acestei noi retele cat si de seriozitatea ei,  vreau sa va zic ca in luna iunie a acestui an wiy.ro mi-a platit comisioane in valoare de 4200 de lei (brut). Deci se pot obtine sume frumoase din afiliere chiar daca vorbim de o retea de afiliere care este la inceput.

Asadar, daca inca nu v-ati inscris o puteti face acum -> Wiy.ro, incepeti sa promovati campanile din retea si banutii din contul vostru nu vor inceta sa se inmulteasca.

In retea, pe langa campania de afiliere Wiy.ro care este una foarte interesanta, mai sunt active campanii din diverse categorii precum fashion, auto, cosmetica, birotica, copii, servicii sau divertisment.

Cu o munca de 2-4 ore/zi aceste campanii va pot asigura un venit mai mult decat decent. Totul depinde de voi. Veti fi platiti pentru performanta!

Chiar daca sunteti incepatori in acest domeniu, va recomand sa va documentati tot mai mult, sa testati cat mai multe metode  pentru a deveni cat mai eficienti in afiliere, atat pe propriul site sau chiar in retelele sociale (Twitter, pagini si/sau grupuri de Facebook), va puteti deasemenea folosi de facebook ads sau google adwords pentru a experimenta si acest tip de promovare.

Pe internet veti gasi suficienta documentatie si articole ale anumitor afiliati care va vor motiva pentru a obtine o maximizare a veniturilor din afiliere.

Voi ati testat platforma wiy? Cum vi se pare?

Daca aveti anumite pareri, sugestii, intrebari, etc., nu ezitati sa le scrieti mai jos!