Sunt pe aici posesori de piscina ingropata in suprafete mai maricele? As fi interesata de costurile anuale cu o astfel de piscina.

Stiu ca poate clima in Romania nu e tocmai potrivita pentru o astfel de investitie insa pentru noi ar fi un vis devenit realitate. In ultima perioada am lucrat tot timpul de acasa, probabil asa vom lucra si in continuare si ce oare ce ar fi mai placut decat sa stai pe sezlong cu laptopul in brate, sa muncesti intr-un mediu placut, sa sari si sa faci o baie oricand doresti si sa fii si platit pentru asta? 😀

Avem un buget de 10,000 euro pentru contruirea unei piscine in regim DIY de 10×5 cu adancime intre 100 si 140cm, ne-o vom face singuri. Am fost deja la arhitect pentru a face planul piscinei, mai trebuie sa umblam putin dupa niste acte, avize, autorizatia de contruire…acte unde cred ca vom pierde vreo 1500-2000e insa speram ca vom mai recupera din pret din prisma faptului ca ne-o vom construi singuri, vom plati doar sapatura excavatorului in rest vom cofra singuri, vom chema cifa de beton dupa care speram sa ne descurcam si la finisaje.

Intrebarea cea mai mare este cea legata de costurile pe termen lung, costul anual cu o piscina. De cate ori se schimba apa? Am auzit ca sunt persoane care nu o golesc deloc, altele doar iarna, altele o mentin curata cu ajutorul aspiratorului pentru piscina si solutiilor de tratare a apei..

Voi cum procedati? Ati facut un calcul legat de costul apei, curentului si solutiilor folosite pentru o apa cat mai curata in piscina?