Ai avut vreodată nevoie de o recomandare de la cineva care a trecut printr-o situație similară? Sau niște păreri despre un produs sau serviciu? De exemplu, ai avut vreodată nevoie de un dentist bun, dar nu ai știut pe care să-l alegi?

Recomandare.net (http://www NULL.recomandare NULL.net/)  îți oferă o gamă largă de recomandări, asociate și organizate atât pe domenii, cât și pe orașe. Că este vorba de turism, sănătate, sport, filme, și acesorii sau este vorba de o recomandare din orașul tău, aici este locul potrivit unde poți găsi cea mai potrivită alegere pentru tine, sau poți să-i întrebi pe ceilalți membrii ai acestui forum.

La rândul tău poți face recomandări pe forumul lor, recomandări care să-i ajute și pe alții să facă alegerea potrivită atunci când caută ceva. Recomandarea ta poate ajuta pe cineva!

În plus, oferă secțiunea Recomandarea Zilei (http://www NULL.recomandare NULL.net/) , pentru ca tu să nu rămâi în pană de idei și să ai în fiecare zi câte un lucru util de făcut / învățat.

De ce Recomandare.net?

Pentru că în felul ăsta ne va fi mai ușor să identificăm recomandarea de care avem nevoie, că este aceasta din orașul nostru sau că este o recomandare la nivel național (de exemplu, un film)

De ce un forum?

Pentru că în felul ăsta putem și noi posta recomandări, care să-i ajute pe alții. Tot ce trebuie să facem este să ne facem un cont și putem recomanda!

Cum pun o întrebare?

Pentru a pune întrebări trebuie doar să-ți faci un cont, să găsești categoria potrivită și să începi o nouă discuție. Ai avut vreodată nevoie de o recomandare de la cineva care a trecut printr-o situație similară? Sau niște păreri despre un produs sau serviciu? De exemplu, ai avut vreodată nevoie de un dentist bun, dar nu ai știut pe care să-l alegi?