Poate ca ati ramas putin uimiti sau va intrebati „oare ce-i cu titlul asta” la acest articol, nu-i asa? Pai oricum as spune-o, unii o vor considera reclama mascata iar altii o vor considera o pura recomandare venita din partea unei persoane ce doreste sa faca bine persoanelor din jur. Pai bine ca bine, dar unde-i partea interesanta aici?

Nu-mi ramane decat sa va prezint pe scurt si la subiect despre ce are sa fie acest articol pe blog: Servicii profesionale de Print Cd, Print Dvd, Print coperti, Multiplicare informatie si Tipar digital. Un centru de copiere din Brasov ofera serviciile acestea atat in mediul offline si mai nou, si-n domeniul online. Recent, am observat ca au schimbat interfata site-ului de prezentare care arata mult mai ok si mai detaliata decat vechea versiune. Produsele si serviciile sunt clare expuse pe site, preturile la vedere si trebuie sa recunosc, baietii se misca foarte repede si spun asta deoarece tocmai cerusem o parere unui amic si mi-a confirmat faptul ca folosesc unitati Tower pentru copierea de informatie pe cd sau dvd, astfel incat 4,5 gb de informatie pot fi copiati in 10 minute, intr-un numar de 11 exemplare. Interesant, nu?

Si ca tot vine Valentine’s day, alegeti sa oferiti persoanelor dragi voua mici obiecte personalizate, precum sunt aceste DvD-uri personalizate, sau Cd-uri printate cu orice poza doriti. Cadou memorabil, de efect si durata. Puteti cumpara de la ei si mape personalizate cu buton pentru Cd sau Dvd ori mapa pentru Cd personalizata cu imaginea voastra, la o calitate superioara, tipar digital CMYK.

Mai multe detalii regasiti pe site-ul lor, merita sa-l vizitati si sa ii supuneti la „teste” (comenzi, adica 🙂 ) pe baieti.