Incerc sa gasesc o echipa profesioanala care ofera servicii foto video profesionala pentru o nunta in 2015 in Bucuresti.

Sunt foarte multe persoane in Bucuresti care ofera astfel de servicii dar neavand experienta doresc parerea voastra despre astfel de persoane, echipe sau chiar ceva si mai profi, un studio foto video care sa faca totul aproape de perfectiune.

Conteaza foarte multe ca fotograful si cameramanul  sa aiba o experienta mare in domeniu si nu in ultimul rand sa aiba talent pentru ca pana la urma fotografia este o arta si pentru cel mai frumos, poate, moment din viata unui cuplu acesta trebuie sa fie expus cum se poate mai bine in fotografii si in filmarea nuntii.

Caut ceva mai special, nu ma zgarcesc la bani pentru ca doar o nunta fac 🙂

Un  studio foto video cu mai multi angajati ar fi extraordinar pentru ca nici nu doresc sa astept luni de zile pentru primirea pozelor si a filmarii video.

Astept recomandarile  voastre atat foto cat si video (desi e recomandat sa faca parte din aceeasi echipa, firma, studio) pentru a gasi ceea ce caut si pentru a vedea un portofoliu cu munca lor de la ultimele evenimente la care au participat.

Voi incepe prin a cauta pe google foto video evenimente, fotograf nunta, botez, etc., insa recomandarile voastre (mai ales daca ati trecut deja peste acest moment foarte important) vor conta foarte mult.