Daca ai o bona si doresti sa vezi cum se descurca acasa, cu copilul tau, am cea mai buna metoda pentru tine. Nu conteaza ca esti la birou, plecat/plecata oriunde. Singura conditie este sa ai un laptop conexiune la internet si “ingredientul secret”, o camera video instalata discret la tine acasa.

Este tot mai greu astazi sa gasesti o bona buna pentru copilul tau. Deasemenea, mai ales daca ai un copilas mic, e foarte greu sa stii exact cum se comporta bona ta cu el. Poate ca de multe ori esti ingrijorat si ai vrea sa stii ce se intampla acasa cand tu esti la servici sau oriunde in alta parte.

Tocmai din acest motiv scriu aceste randuri. Totul se datoreaza tehnologiei avansate din zilele noastre. Acum este intr-adevar posibil sa supraveghezi discret activitatea bonei tale prin intermediul unei camere video. Nu vorbim aici de un intreg kit camere (http://www NULL.microtech NULL.ro/oferte-speciale-kituri-supraveghere-complete-ct15 NULL.html), camere ce ar putea fi vazute si in concluzie, ar putea altera rezultatul.

Vorbim mai degraba de un sistem supraveghere video mai avansat, unul care poate fi ascuns vederii si care va va oferi mobilitatea necesara pentru a scana o camera intreaga si chiar pentru a auzi sunetele din camera respectiva.

Este vorba despre achizitionarea si instalarea camerelor supraveghere (http://www NULL.microtech NULL.ro/) ip ptz. O astfel de camera performanta poate face multe. Asa dupa cum spuneam, aveti nevoie doar de o conexiune la internet si de un dispozitiv (pc, laptop) pentru a putea vedea ce se intampla in camera.

Deasemenea, avantajul unei camere ptz consta in mobilitate. O astfel de camera poate fi usor controlata pentru a modifica unghiul in care filmeaza si pentru a mari imaginea (zoom in, zoom out). Ascunsa discret in locul potrivit, nu trebuie deacum sa va mai faceti nici un fel de griji asupra modului in care se comporta bona cu copilul dumneavoastra pentru ca VETI STI iar daca nu e in regula, o puteti schimba.