Voi cum va rezervati vacantele? Cautati pe diverse site-uri sau mergeti la agentiile de turism pentru a cauta cele mai bune oferte?

Poate multi nu aveti curajul sa comandati direct online si ati ramas la vechiile obiceiuri de a merge la o agentie de turism si aceasta sa va propuna ofertele pe care le au pentru tara sau locul pe care doriti sa-l vizitati.

Eu fac totul online. De exemplu in vara aceasta am fost in Ibiza si absolut totul a fost rezervat online.

Am inceput cu cautarea pentru cel mai ieftin bilet pe ruta Bucuresti – Ibiza. Dupa ce mi-am rezevat biletul de avion am cautat pe booking.com un hostel ieftin care sa ofere conditii decente. Am gasit la 800 de lei pentru 2 persoane, o saptamana de cazare. Totul a fost foarte ok. Poate multi vor zice ca n-am avut bani de hotel, insa scopul vacantei a fost altul. Nu am fost in Ibiza sa stau inchis in conditii de lux. Am fost sa vad cat mai multe plaje si nu in ultimul rand pentru discoteci. Decat sa dau 100 de euro pe o noapte la hotel am preferat sa o cheltuiesc in Amnesia..

Tot online am rezervat si o masina, tot la un pret foarte mic. Am platit 600 de lei pentru 8 zile la inchirierea unui Hyundai i20.

Rezervarea e mult mai ieftina daca o faci online la absolut tot si mai ales daca iti cauti din timp.

La anul vreau sa merg in Cuba. Am gasit pe ocaziituristice.ro (http://www NULL.ocaziituristice NULL.ro/) o oferta foarte buna. Tot acolo am gasit cateva oferte last minute foarte interesante. Poate gasesc ceva interesant pentru sfarsitul acestui an.

Visul meu este sa merge in croaziera.  Pe expedia.com (http://www NULL.expedia NULL.com/), un site strain de rezervari, am vazut cateva oferte interesante.

Am ce alege, doar bani sa fie.

Deci, eu va recomand sa va rezervati vacantele online pentru ca aveti o varietate de oferte si gasiti mult mai multe informatii decat va pot fi oferite de agentul turistic.