La inceputul lui august voi incepe sa vizitez partea de sud-est a Romaniei iar prin 20 august preconizez  ca voi ajunge sa vizitez orasul Braila unde pentru cazare am optat pentru hotelul Orient.

In Braila voi sta sta 3 zile in care sigur voi vizita cele mai importante atractii ale acestui oras, avand in vedere ca nu sunt foarte multe.

Dupa ce vom vizita si centrul vechi al  acestui frumos oras cu siguranta ultima zi va fi dedicata pentru o plimbare pe Faleza Dunarii.

Pe faleza, pe  langa farmecul fluviului care ne strabate tara, vom putea admira si numeroasele barci sau yachturi.

Vremea sa fie buna!

Ultima saptamana va fi dedicata  vizitarii judetului Galati, judet care ne da mult mai multe de locuri de vizitat decat Braila.

Tot ce sper este sa avem noroc de restaurante cu mancare buna pentru ca vom opta pentru specialitatile zonei, adica cele din peste.

Pe langa toate astea speram sa ne bucuram de odihna si relaxare la hotelul Orient Braila unde ne vom petrece cele 2 nopti.

Voi ati vizitat Braila? Ce v-a impresionat cel mai mult?

Despre hotelul Orient ce parere aveti? Noi l-am ales atat datorita pozitionarii foarte bune cat si pentru raportul calitate-pret care ni s-a parut excelent.

Asteptam parerile voastre!