Paulaner_Hefeweizen

 Am citit pe site-ul Recommand.ro despre berea Paulaner (http://www NULL.recommand NULL.ro/recomandari/cumparaturi/bere/paulaner/) si as vrea sa va intreb ce parere aveti in legatura cu introducerea ei in majoritatea magazinelor, avand in vedere ca multi romani adora aceasta bere germana?

Fiind o bere nefiltrata, Paulaner este mult mai aromata decat celelalte marci sau sortimente de bere si mult mai putin acidulata.

Prezent fiind la festivalul Oktoberfest din Munchen de anul trecut, am observat ca pe langa bavarezii care formau cozi imense pentru a-si comanda berea lor preferata, si majoritatea turistilor veniti la acest festival alegeau aceeasi bere nefiltrata  care isi are originea chiar din Munchen. Din ce am auzit la tv, peste 7 milioane de litri de Paulaner s-au vandut la in cele 16 zile ale festivalului.

Din pacate nu stiu o statistica despte cati romani consuma Paulaner, insa toti prietenii mei din Munchen consuma doar acest tip de bere.

In Romania o putem comanda in unele cluburi si puburi, iar pentru un pret mai bun putem apela la Carrefour sau Kaufland, insa in orasele mici e greu de procurat o asemenea bere.

De aceea propun celor care iubesc berea Paulaner, fie sa adauge aici cat mai multe comentarii pro pentru acest tip de bere, fie sa intrebam in magazinele alimentare de unde facem cumparaturi  daca au bere Paulaner, astfel poate vor incerca si ei sa aduca sortimentele de bere oferite de Paulaner, fiind mult mai bune si mai sanatoase decat berile obisnuite.

Voi ce parere aveti? Cati litri de Paulaner consumati intr-o luna?