Calculatorul meu nu mai face fata la noile cerinte ale software-urilor actuale, windows 8 nici macare nu am incercat sa-i instalez.

M-am decis  sa imi iau alt calculator second hand sau refurbished. La megaelectronice.ro am gasit cea mai buna oferta.

Ce ma sfatuiti? Sa imi iau calculator sau sa imi iau un laptop? Laptopul urmand sa fie tot second hand sau refurbished.

Chiar nu stiu ce sa aleg. Laptopurile si calculatoarele refurbished arata mult mai bine decat cele second hand, fiind practic aproape noi. Majoritatea prietenilor mei au trecut la laptopuri, configuratile lor putand sa bata oricand un calculator avand in vedere procesoarele performante si placile video dedicate . La pret un calculator este putin mai ieftin decat un laptop, laptopul fiind portabil, avand baterie, un design placut si mult mai usor de mutat. Avantajele sunt destule in favoarea laptopurile.

Nu stiu insa faca o placa video dedicata de 2Gb la laptop este la fel de buna cu una de 2Gb la calculator. Am de gand sa imi instalez cateva jocuri care au nevoie de o placa video foarte buna si cateva programe de editare video (stiu ca placa de 2Gb nu este suficienta insa va face mult mai bine fata decat calculatorul pe care il posed acum).

Am gasit o oferta foarte buna de calculatoare refurbished MegaElectronice (http://www NULL.megaelectronice NULL.ro/) la preturi concurabile cu cele second hand. Cred ca imi voi lua un calculator pana la urma in detrimentul unui laptop.

Tot de la megaElectronice mi-am mai luat si  vreo 3 tablete second hand (http://www NULL.megaelectronice NULL.ro/tablete-telefoane/tablete-telefoane-second-hand), toate in stare perfecta atat estetica cat si functionala.

Personal decat sa dau o gramada de bani pe un iPad nou mai bine analizez oferta lor de tablete second hand si refurbished si cu siguranta ies in avantaj, mai ales ca au si diverse modele de iPad in oferta.

Voi ce ati alege intre un calculator second hand si o un laptop second hand cu configuratii relativ asemanatoare?