Buna ziua! Prin luna octombrie, anul trecut, m-a luat o durere usoar de antebrat, in jurul cotului, in momentul in care strangeam pumnul. Nu am luat-o in seama, am zis ca trece, insa pe parcurs a inceput sa se intensifice, sa ma doara mai tare, sa ma zvacneasca chiar si noaptea. Am zis sa nu mi se fi intins vreun muschi sau ceva, mai aveam obiceiul ca la supermarket sa iau baxul de apa de sus cu o singura mana si am zis ca cine stie, odata, din cauza unei miscari bruste sa nu se fi intins vreun muschi sau ligament ceva.

Dupa acea pe la inceputul lui decembrie am incarcat, descarcat vreo 10m cubi de lemne si surpriza m-a luat durerea si de spate si de umar. Durerea de cot/antebrat inca mai era insa din cate am observat cand ma incalzeam nu mai simteam durerea si oricum doar in anumite pozitii. Cateodata poate ma durea foarte tare antebratul si cand incercam sa ridic telefonul in pat cu o miscare laterala.

Am zis ca trece si durere de spate ca e doar o supra solicitare insa si acum la 3 luni de zile inca mai ma doar umaru si spatele (zona de spate intre omoplati, partea dreapta).

Oare ce ar putea fi? sa fie ceva in legatura cu coloana? Vreo hernie de disc de imi este afecatata practic toata partea dreapta, antebrat, cot, umar, spate??

Multumesc