Am vazut pe net ca foarte multi se confrunta cu bataturi mai ales in talpa, bataturi care nu le pot trata asa ca am hotarat sa va ajut eu cu un sfat. Anul trecut am mers foarte mult pe jos vizitand Berlinul si m-am ales cu o batatura urata tip cui la degetul mare ale piciorului drept. Batatura avea un diametru cam de 1,5 – 2cm si ma durea foarte tare cand calcam pe deget iar in restul timpului mai ma zvacnea. Asa ca am fost la doctorul de familie si aceasta mi-a recomandat o solutie si mi-a zis ca daca nu trece cu ea trebuie sa ma duc la un medic specialist pentru a o scoate. L-a farmacie nu aveau acea solutie insa farmacista mi-a recomandat Clavusin.

Cum se foloseste Clavusin? Foarte simplu! Seara inainte de culcare trebuie sa tii piciorul in apa calda. Dupa ce acesta se inmoaie il stergi cu un prosop si cu ajutorul unui betisor de ureche inmuiat in clavusin aplici pe batatura.
Eu am aplicat vreo 3-4 zile dupa care batatura a incepus sa se desfaca, sa se crape. Cu ajutorul unei forfecute am taiat pe margine batatura si am aplicat in continuare clavusin pentru a intra si mai adanc in batatura.
Dupa aproximativ 10 zile am reusit sa scoat acea batatura iar dupa inca 10 zile nici nu se ma observa ca am avut o batatura cui la degetul mare al piciorului. O solutie foarte buna este deasemenea una pentru tratarea negilor (intrebati la farmacie), folosita cu succes de fratele meu pentru tratarea unei bataturi in talpa (era mai mica ca a mea 😀 ).
Voi aveti probleme cu bataturile?
Ce ati folosit pentru tratarea bataturilor in talpa?

Termenii cautati:

cuie in talpa, batatura cui, cui in talpa, tratament bataturi cui, bataturi in talpa cuie, bataturi cui, batatura in talpa cui, cui in talpa piciorului tratament, batatura in talpa