Salutare. Ce metode folositi pentru promovarea site-ului vostru pe internet? Ma intereseaza foarte mult sa cresc numarul de vizitatori si pentru asta am nevoie de o urcare pe google pe anumite cheie dar si pentru a face cunoscut brandul (pentru asta m-am gandit ca ar fi mai usor cu facebook).
Deocamdata i-am facut doar o inscriere in directoare web (http://www NULL.promodesk NULL.ro/directoare-web/), inscriere manuala in cateva sute de directoare cu diverse cuvinte cheie si descrieri cat mai diversificate si cat mai unice, si am pus cateva bannere pe site-urile unor prieteni. Au inceput sa vina si vizitatorii direct din motorele de cautare insa vreau mai mult.
Voi incerca sa cumpar si cateva articole pe diferite bloguri, eventual voi incerca sa vad daca reusesc sa fac 2-3 comunicate de presa sa vad daca vor avea succes.

Am gasit un site care ofera servicii complete de promovare pe facebook, likeuri facebook promodesk.ro (http://www NULL.promodesk NULL.ro/likeuri-facebook/).
Voi cumpara saptamana viitoare un pachet de like-uri pentru a vedea rezulatele de pe facebook.
Din cate am auzit facebook este cel mai bun canal de promovare web cu rezultate imediate. Tot ce am de facut este sa adun cat mai multe like-uri pentru pagina mea.
Voi ce alte metode ati folosit cu succes pentru cresterea traficului pe site-urile voastre?