Avand in vedere ca ultimile 2 modele de Ipod lansate de catre Apple au in plus anumite caracteristici tehnice, siteul iphone5pret.com (http://iphone5pret NULL.com) va prezinta diferentele dintre acestea pentru a va putea achizitiona un Ipod in functie de necesitatile voastre.

Functii

Ipod Classic va pune la dispozitie functiile pentru muzica, filme, programe TV, videoclipuri, audiobookuri, podcasturi si fotografii, pe cand Ipod Touch are in plus aplicatii, jocuri, camera foto pentru inregistrare si editare video HD, FaceTime, iMessage, Safari, e-mail, harti pentru navigator si suport Nike+ incorporat.

Durata bateriei

Ipod Classic ofera o redare audio de 36 ore si o redare video de 6 ore, pe cand Ipod Touch are o durata de viata a bateriei mai mare – 40 ore de redare audio si 7 ore de redare video.

Culori

Ambele Ipod-uri sunt disponibile in varianta alb si negru, fapt pentru care nu exista o diferentiere.

Capacitate de memorare

Daca Ipod Touch are o memorie de pana la 64 GB, Ipod Classic este creat cu o capacitate de 160 GB fapt pentru care primeste un plus.

Greutate

Modelul Classic este mai greu avand o greutate de 140 grame fata de modelul Touch care este mult mai usor cantarind doar 101 grame.

Timp de incarcare

Timpul de incarcare pentru ambele modele este de pana la 4 ore.

Ecran

Ipod Classic are un ecran LCD color, cu retroiluminare LED si o diagonala de 2,5 inch. Pentru modelul Touch ecranul a fost perfectionat fiind Multi-Touch, widescreen si cu diagonala de 3,5 inchi.

Dupa analizarea mai multor caracteristi modelul Apple (http://ipadmini NULL.ro) Ipod Touch poate cadea in favoarea modelului anterior datorita memoriei de stocare.

Acestea fiind spuse, vine si intrebarea. Voi ce tip de ipod aveti, sunteti multumit de el?