Salutare, pana la sfarsitul lunii sunt nevoit sa ma intr-o noua locuinta. Asa ca doresc sa-mi recomandati o firma serioasa care sa ma ajute in acest proces.

Firma pe care o caut trebuie sa se ocupe de absolut tot pentru ca eu stau foarte prost cu timpul si nici nu sunt un baiat foarte bine facut pentru a ma putea lupta cu dulapurile si cu electrocasnicele.

Firma trebuie sa detina suficient personal pentru a ma putea rezolva intr-o singura zi.

In prezent locuiesc la marginea orasului,  la etajul 6 al unui bloc. Va fi destul de greu transportul. Toate cele 3 camere sunt mobilate, plus electrocasnicele, plus diverse lucruri pe care le am pe balcon, 2 biciclete etc. Cred ca va fi nevoie de un camion destul de mare.

Urmatoarea locuinta va fi o casa cu curte destul de mare in care putem introduce camionul. Deci descarcarea si transportul mobilei in casa se va face mult mai usor si mai rapid decat scoaterea mobilei din bloc.

Firma de mutare din Ploiesti (http://www NULL.feder-express NULL.ro )  va trebui sa imi garanteze mutarea intr-o singura zi,  demontarea mobilierului, transportul acestuia fara sa-l deterioreze si montarea mobilierului in noua locatie. Nu sunt la curent care este pretul total pentru aceasta operatiune si de aceea vreau sa imi recomandati voi din experientele voastre.

Distanta pana la noua locatie este undeva la 3km.

Voi la ce firma de trasport de mobila ati apelat?