Tot am cautat pe net in ultimele zile  informatii referitoare la ce tip de parchet sa aleg pentru noua casa.

Am gasit o sumedenie de pareri, de informatii si de sfaturi, care nu au facut decat sa imi ingreuneze decizia de a ma hotari asupra unui tip de parchet (http://www NULL.epardoseli NULL.ro/).

Nu vreau sa aleg parchetul laminat care il are tot romanul, nu pentru ca e ieftin ci pentru ca desi e disponibil intr-o gama larga de nuante care se pot asorta foarte bine cu restul incaperii eu doresc ceva de o calitate superioara si care sa fie de lunga durata.

Vreau sa ma decid intre parchet triplu stratificat si parchetul din lemn masiv.

Din cate stiu parchetul din lemn masiv este foarte durabil, iti ofera caldura si protectie. Deasemenea mesterii care il monteaza iti pot realiza modele minunate. Nu am incredere decat in faptul ca dupa o anumita perioada de timp s-ar putea sa se uzeze lacul dat de parchetar pe lemnul masiv care cu siguranta nu are o rezistenta la fel de mare lacul sau uleiul aplicat industrial pe cel triplu stratificat. Avem practic o bila alba pentru parchet triplu stratificat (http://www NULL.epardoseli NULL.ro/Produse/parchet-triplu-stratificat/).

Avantajul parchetului triplu stratificat este ca e recomandat in cazul in care dorim incalzire in pardoseala in detrimentul celui din lemn masiv.

Deasemenea optand pentru parchet triplu stratificat avem parte de o montare mult mai rapida fata de cel din lemn masiv.

Astea au fost concluziile pe care le-am tras dupa cautarile din ultimele zile pe internet. Voi ce imi recomandati, parchet din lemn masiv sau parchet triplu stratificat?