Masina veche de spalat  rufe ti s-a stricat sau pur si simplu doresti sa iti cumperi o masina de spalat noua si nu stii ce sa alegi?

Ei bine, ai ajuns unde trebuie! In acest articol iti vom prezenta sfaturi pentru a lua cea mai buna decizie atunci cand esti nevoit sa iti cumperi o noua masina de spalat rufe.

Daca detii o masina de spalat haine mai veche de  5 ani pot spune ca o schimbare este necesara.

Ce trebuie sa iei in calcul atunci cand achizitionezi o noua masina de spalat buna (http://spalabine NULL.ro/)?

1. Designul si dimensiunile masinii de spalat. Femeile tot timpul isi vor dori o masina de spalat cat mai frumoasa, nefiind interesate  prea mult de caracteristicile tehnice.  Dimeniunile masinilor de spalat sunt asemanatatoare, deci in principiu nu vei avea probleme  la spatiul ocupat de noua masina de spalat haine.

2. Marca. Cele mai importante marci de masini de spalat sunt Bosch, Miele, Gorenje, Beko, Whirlpool, Indesit si LG.

3. Capacitatea cuvei masinii de spalat. Un studiu recent a aratat ca pentru o familie formata din 4 membrii e necesara o  masina de spalat care poate spala minim 6kg de haine.

4.  Pretul. In general o masina de spalat buna are un pret de peste 1000 de lei. Nu te zgarci la 2-300 de lei atunci cand iti alegi masina de spalat pentru ca vei avea mai multe avantaje pe termen lung.

5. Fiabilitatea. Ce  masini de spalat fiabile (http://spalabine NULL.ro/masinile-de-spalat-rufe-whirlpool-prezentare/) sunt pe piata? Ei bine, poti alege de la firme precum Beko, Bosch, Miele, Gorenje, Wirlpool, Indesit si LG. Binenteles trebuie luat in calcul si modul de utilizare si de ingrijire al masinii. Deasemenea sa iei in calcul si garantia pe care ti-o ofera producatorul. O garantie pe o perioada cat mai mare iti va da mai putine batai de cap in urmatorii ani.

Voi ce masini de spalat aveti sau ati avut si ce masina v-ati dori sa va cumparati in viitor?