In 2014 voi face pasul cel mare si voi sustine examenul pentru permisul auto categoria B.
Probabil in martie, dupa ce fac 18 ani, ma voi inscrie la o scoala de soferi din Bucuresti. Inca nu m-am hotarat insa ce scoala de soferi buna sa aleg. Poate ma ajutati voi in legatura cu aceasta.

Deocamdata m-am apucat de facut niste chestionare auto pentru categoria B aici (http://www NULL.i-drpciv NULL.ro/), un site foarte bun pe care mi l-au recomandat 2 prieteni care au luat si ei permisul de conducere recent. Ce-mi place cel mai mult e ca intrebarile se repeta destul de greu, chestionarele fiind foarte bine facute si contin intrebari din toate categoriile din legislatie rutiera, mecania si prim ajutor.  E nevoie sa rezolvi peste 20 de chestionare auto sa poti spune ca o intrebare asta ai vazut-o si in alt chestionar.

Momentan nu ma descurc prea bine. O singura data am reusit sa fac peste 22 de puncte la un chestionar. Adevarul este ca si intrebarile din chestionare sunt extrem de grele, exact ca cele oficiale care vin  la examenul auto.

Trebuie sa ma apuc serios sa invat legislatia, pentru ca deocamdata  cunosc foarte bine doar semnele de circulatie rutiera si  tot ce tine de mecanica, sa reusesc sa trec acest examen foarte important din prima.

Asadar am cateva intrebari la voi.

1. Ce scoala de soferi sa aleg?

Nu ma intereseaza atat de mult renumele scolii sau pretul cat ma intereseaza ca instructorul auto sa fie unul foarte bun, sa  ii placa ceea ce face si  sa imi poate explica bine tot ce tine de el pentru a ma pregati sa trec din prima proba practica. Probabil va trebui sa aiba si putina rabdare cu mine in caz ca nu ma voi descurca foarte bine la volan.

2. E mai bine sa imi dedic timpul pentru a invata foarte bine legislatia sau pot face in paralel si chestionare auto categoria b (http://www NULL.activinfo NULL.ro/internet/carnetul-de-conducere-pentru-categoria-b-6069/) chiar daca rezultatele nu sunt de trecere?

3. Este mai bine sa fac scoala pe Logan daca am acasa Logan sau acest lucru conteaza mai putin? Ma gandesc ca e un mic avanataj.

Cam astea ar fi nelamuririle mele in ceea ce priveste viitorul meu ca conducator auto categoria B pe strazile din Romania.

Pana atunci intru sa mai completez cateva chestionare auto online si sper sa reusesc sa iau punctajul de trecere  macar la un chestionar din 5. Incepand de maine ma apuc sa citesc toata cartea de legislatie rutiera iar rezultatele sper sa se vada in chestionare.

Astept raspunsurile voastre la intrebarile de mai sus.