Salutare,

Detin o mica cladire in Bucuresti careia i-am schimbat destinatia in spatii de birouri si as avea nevoie de o firma de curatenie seriosa care sa se ocupe de curatenie in cladire.

Sunt in total aproape 2000 de metri patrati utili de birouri, impartiti pe 4 nivele, si cateva sute de metri patrati de geamuri.

Suntem pe cale sa inchiem cateva contracte de inchiriere iar multe firme si-au dorit ca noi sa le oferim partea de curatenie.
Ce firme de curatenie bune (cu referinte serioase) imi recomandati din Bucuresti?

Ce tarife se percep in medie de o firma de curatenie pentru un astfel de serviciu. Consider ca e nevoie doar de 4 oameni (probabil sa lucreze in doua ture, doi de dimineata si doi de dupamasa) care zilnic ar trebui sa curete pardoseala, sa mentina toaletele curate iar probabil la 3-4 saptamani sa spele geamurile. Este numarul de oameni pe care eu il preconizez, nu am experienta  necesara in acest domeniu.

Daca ati lucrat cu o anumita firma de curatenie in Bucuresti va rog sa o scrieti in rubrica de comentarii pentru a face un top 5 firme de curatenie din Bucuresti. Ar fi de preferat sa recomandati (daca ati avut colaborari cu ele) doar firmele medii spre mari, car oferta servicii profesionale de curatenie in diverse institutii, spatii de birouri, hoteluri sau magazine mari, cu un portofoliu important de clienti.

Ce conditii credeti ca ar trebui sa inteplineasca o firma de curatenie in Bucuresti pentru a fi considerata „de top”?

Angajatii acestor firme sunt calificati in acest domeniu sau in acest domeniul al curateniei se foloseste personal necalificat?