In aceasta toamna sunt invitata la trei  nunti si am inceput cautarea pe internet pentru un magazin de rochii online. Asa am dat de magazinul online Bogas (http://bogas NULL.ro/)care are o gama diversificata de rochii, creatii originale.
Nu stiu cum vor sta pe mine rochiile pe care le voi alege dar pe modelele care au pozat in rochitele acestui super magazin online pot spune ca vin perfect.

Am gasit 5 modele de rochii de seara foarte frumoase cu preturi intre 200 si 550 de lei. Rochia Elegance, care costa 550 de lei, sigur o voi cumpara. Pentru celelalte doua va trebui sa ma incadrez in maxim 450 de lei pentru a nu depasi bugetul pe care il am.

Desi acum am fost interesata de doar de cateva rochii de seara, la inceputul anului viitor sigur voi reveni pentru a-mi reinnoi colectia de rochii de club pentru ca pur si simplu m-am indragostit de creatile superbe de pe Bogas, creatii de care s-ar indragostii cu siguranta orice iubitoare de moda.

Fiind si domnisoara de onoare la cele trei nunti va trebui sa atrag si eu privirile, pe langa mireasa, prin tinuta pe care o voi purta. Imi pare rau ca nu au si creatii pentru barbati pentru ca sunt sigur ca ar avea mare succes in randul barbatilor.

Pentru ca in trecut nu m-am documentat inainte sa comanda de pe internet  rochii online mi-am luat o mica teapa la cumpararea a doua rochii de club care erau dintr-un material foarte prost, probabil comandate din China sau de undeva. Acum m-am documentat si se pare ca clientele sunt foarte multumite atat de calitatea design-ului cat si  calitatii materialului si a croielii.

Voi ati mai comandat de pe Bogas?  Eu m-am abonat si la newsletter pentru a afla cat mai repede cand se lanseaza te o colectie nou.