Ce site de anunturi gratuite imi recomandati?

Caut o alternativa la celebrele olx si tocmai care au diferite lucruri care nu imi plac.

Sa va zic ce am nevoie. Caut un site bun, care sa stea bine pe google, astfel ca atunci cand oamenii cate pe google un anumit produs acest site sa ii poata oferi o pozitie buna.

Practic caut o alternativa la cele 2 site-uri, care din pacate nu te lasa sa pui in titlu diferite cuvinte gen Vand/cumpar (cuvinte cheie care mi-ar fi de folos la gasirea de potentiali clienti care vin de pe google si folosesc aceste cuvinte in grupul de cuvinte cheie pe care-l folosesc), care resping anunturile care nu le convin, care desi sunt “gratuite” au o anumita limita de anunturi.

Eu doresc sa adaug vreo 1500 de produse, care momentan le am adaugate pe okazii. Insa, desi acolo ai anumite avataje pentru ca ai un istoric si anunturile sunt listate in functie de calitatea vanzatorului, costurile listarilor si al comisioanele au devenit mult prea mari pentru minte.

Practic sunt in cautarea unui site de anunturi  online, care este in crestere si foarte bine optimizat pentru motoarele de cautare, pentru a putea adauga aproximativ 1500 de produse din domeniul IT.

De asemenea este foarte important pentru mine ca anunturile sa se poata adauga foarte usor iar aprobarea lor sa se faca automat. Voi pe ce site-uri de anunturi online (http://www NULL.chilipirim NULL.ro/) va mai adaugati produsele (in afara de cele 3 enumerate mai sus)?

Astept recomandarile voastre.

Multumesc.