Salutare. Ce parere aveti despre Clearomizer (http://etigara-electronica NULL.ro/cartomizoare/292-clearomizer-ce4-v2- NULL.html) CE4+ v2? L-a folosit cineva? Eu l-am gasit pe site-ul etigara-electronica.ro (catre care e pus si link-ul) si doresc mai multe pareri despre acest tip de clearomizer cat si despre site (daca ati mai cumparat de la ei).

Daca nu stiti clearomizorul, spre deosebire de un cartomizator (http://etigara-electronica NULL.ro/18-cartomizoare) clasic inmagazineaza lichidul sub filamentul vaporizator alimentandu-l constant printr-un fir cu proprietati absorbante. Fiind o parte consumabila a tigarii electronice, se recomanda schimbarea clearomizorului periodic, recomandat fiind intre 10 si 20 de zile.
Acesta e de plida ce imi trebuie mie, fiind compatibil cu tigara eGo, eGo-T, eGo-W sau 510, eu fiind posesorul mai multor eGo-T.

Astept raspunsuri despte acest clearomizer cat si despre ce clearomizoare folositi voi, de unde le cumparati, sfaturi in achizitionarea unei tigari electronice si a consumabilor, si tot ce tine de tigarile electronice sa discutam aici 🙂