Vrei sa te apuci de scoala de soferi si vrei sa citesti legislatia si sa faci chestionare auto?
Daca da, atunci nu te du sa iti cumperi cartile aferente cursului de legislatie auto si a chestionarelor auto din librarii.
Tot ce ai nevoie gasesti online. Eu toate chestionarele le-am facut pe chestionaresoferi.com (http://www NULL.chestionaresoferi NULL.com/) si am luat examenul cu 26.
Plus de asta, dupa cum probabil stii, de cativa ani examenul auto se da in fata unui calculator. De aceea e bine sa te obisnuiesti cu softul de chestionare si sa faci cat mai multe chestionare auto online.
Intrebarile chestionarelor sunt asemanatoare si chiar identice cu cele pe care le intalnesti pe calculatorul din sala de examen, asa ca nu are rost sa mai investeti banii in procurarea lor in varianta tiparita.
Nu-ti fa griji daca sustii examenul pentru o alta categorie in afara de B.
Toate cele 10 categorii permise de conducere (http://chestionare NULL.net/utile/categorii-permise-de-conducere NULL.php) isi gasesc locul in cursurile de legislatie si a chestonarelor auto online.
Nu trebuie sa te ingrijorezi de loc doar sa iti gestionezi mai bine timpul pe care il petreci in fata calculatorului si sa faci ceva care iti va fi de mare folos pe viitor.
Voi ce punctaj ati luat la examenul pentru permisul de conducere?