Voi catre ce produse la reducere va veti axa de Black Friday 2013?
Anul trecut, de Black Friday sau pe romaneste Vinerea Neagra, romanii s-au axat foarte mult pe produsele pentru casa. Astfel, conform unui studiu facut de o agentie de marketing, 44% din romanii  care au cumparat de reducerile de  black friday  electrocansice (frigidere, aragaze, masini de spalat, roboti de bucatarie, aspiratoare,  etc), 30% au ales sa cumpere cu reducere produse din segmentul IT&C (telefoane mobile, tablete, calculatoare, imprimante, etc) , 24% au cumparat electronice (televizoare, camere foto, camere  video, etc), iar 23% dintre romani au ales sa se axeze in campania black friday din 23-25 noiembrie 2012 de reducerile la haine si incaltaminte.

In 2013 se asteapta o noua crestere a vanzarilor, comparativ cu 2012, in campania de reduceri Black Friday, un fenomen care a prins foarte bine in Romania.

Anul acesta  la mare bataie vor fi de asemenea electrocasnicele, televizoarele, telefoanele mobile  (Samsung S4, Iphone 5, si noile lansate iPhone 5s si iPhone 5c), insa si segmentul fashion va merge foarte bine, majoritatea magazinelor importante de fashion recurgand la campanii de ruducere cu ocazia Black Friday 2013.

Daca  va intrebati cand este Black Friday in 2013, ziua oficiala este 29 noiembrie, insa magazilele de top din mediul online vor avea receri incepand din 25 noiembrie si pana in 1 decembrie.