Cu totii stim ca una dintre cele mai bune metode de protejare a averii sau a afacerilor este paradisurile fiscale.
Conform consultantiilor firmei Dema Partners, in ultima jumatate a anului 2011 numarul cererilor de infiintare firme offshore (http://www NULL.infiintareoffshore NULL.ro/) a crescut cu peste 51% fata de anul anterior. Principalele beneficii pe care le ofera utilizarea jurisdictiei corespunzatoare profilului businessului dumneavoastra sunt: costuri reduse de functionare, scutirea de taxe, reducerea sau amanarea acestora cat si asigurarea protectiei averii,anonimitate si confidentialitatii, o mai buna planificare internationala a taxelor, lipsa controalelor valutare, operarea intr-un sistem bancar dezvoltat, posibilitatea diversificarii obiectului de activitate fara nici o restrictie si regulamente lejere. Beneficiile infiintarii unei companii offshore se pot extinde pana la protejarea bunurilor in caz de divort sau evitarea legala a impozitelor sau securizarea activelor in cazul uneor eventuale sechestre.
Cu un cost initial intre 1,000 si 10,000 Euro, iti poti infiinta propria ta companie offshore (http://www NULL.infiintareoffshore NULL.ro/), cu sustinerea tehnica a unei consultant specializat, economisind pana la 60% din veniturile actuale. Singura taxa pe care o companie offshore o plateste in jurisdictia aleasa, poate varina intre 0 si 10% – impozit pe profit plus cheltuieli de functionare anuale.
A aplelat cineva la aceasta solutie de mutare a afacerii in paradisuri fiscale (http://www NULL.infiintareoffshore NULL.ro/ )?